Startseite der KoryphäenFirmenprospektFirmenportraitKontakt

PORTRET PODUZEĆA

Dipl.Ecc. Erich Chladek
CMM CHLADEK MARKET ENTRIES & MARKETING CONSULTING

Samostalni konzalting i menadžment na području planiranja Iizvedbe nastupa na tržištu u austriji i zemljama centralne i istočne Evrope.

Razvoj I provedba izgradnje kruga klijenata, tržišta i marke.Programi odnosa s klijentima i distribucija kao i akvizicija,strateško i operativo poslovno planiranje, konzepcije povrataulaganja, “lean menadžment” i pocesa kontrole troškova.DOSADAŠNJA POSTIGNUĆA I

AKTIVNOSTI:

Austrija: Projekti u turizmu i nekretninama u Beču, Tirolu i Donjoj Austriji. Restrukturiranje poduzeća kao što su Ankerbrot AG, Wiener Porzellanmanufaktur Augarten. Stvaranje tržišta i marke za poduzeća:HAKLE, FLAUMY, KLEENEX, S.C. JOHNSON, NESTLÉ, MAGGI.

Centralna i istočna Evropa: Tematski park u Istri / Hrvatska, Restrukturiranje grada u Istri, Savjetovanje poduzeća  austrijisko-hrvatske gospodarske komore. Izgradnja tržišta i marke za poduzeća HAKLE, S.C. JOHNSON.

1979-4/2003

Direktor u 2 američka poduzeća robe široke potrošnje - podružnica u Austriji:

Odgovoran za rezultate poduzeća, marketing, distribuciju i programe za pridobijanje klijenata i prodavača u Austriji i centralnoj Evropi.

Zadaci u oba poduzeća:

Uvođenje novih produkata prilagođenih tržištu u regiji pod odgovornošću te pridobijanje novih klijenata i distribucijskih oblika. Vođenje poslova na dugotrajno profitabilnom nivou.Idejno planiranje, provođenje i kontrola prodajno jakih tržišnih programa i njihovo implementiranje u Austriji, centralnoj Evropi i sjevernoj Italij.

POVJERENJE JE NAŠA VRIJEDNOST